img_4152Mijn naam is Jeanette Haase, medisch pedicure, getrouwd en moeder van 2 jongens, woonachtig in Rijssen. Ik ben in 1999 begonnen met de opleiding VZ-IG en heb, van daaruit en tot op heden, een loopbaan in de zorg.

In augustus 2015 ben ik begonnen aan de opleiding tot basispedicure bij Pediroda in Almelo.
Op 30 juni 2016 heb ik praktijkexamen gedaan om vervolgens in december 2016, na het verdedigen van mijn portfolio, het diploma voor basispedicure ‘in the pocket’ te hebben. In december 2016 deed de kans zich voor om een eigen salon te beginnen in de Wellehof in Rijssen. Na inschrijving in de KvK was JM Pedicure-Manicure-Wellness een feit!


Inmiddels sta ik ook ingeschreven in het KRP-register vanwege het feit dat ik mijn diploma Medisch Pedicure heb ontvangen.
Dit betekent dat ik cliënten met allerlei gezondheidsrisico’s (diabetes, reuma, oncologie en overige gezondheidsrisico’s) mag behandelen.

Mijn salon, JM Pedicure-Manicure-Wellness, is gevestigd in Woonzorgcentrum Wellehof (Carint Reggeland) aan de Kattenhaarsweg 2 (ruimte 1) te Rijssen.
De salon bevindt zich op de begane grond en is rolstoeltoegankelijk. Ik ben beschikbaar voor de bewoners van de Wellehof maar ook heel graag voor mensen, van jong tot oud, van ‘buiten’.

Openingstijden:
Maandag:       9:00 uur – 15:00 uur
Dinsdag:         9:00 uur – 15:00 uur
Donderdag:    9:00 uur – 21:00 uur

Via mijn website www.jmrijssen.nl kunt u mij een email sturen. Uiteraard is het telefonisch maken van een afspraak ook mogelijk, ik ben 5 dagen per week bereikbaar. Bij me binnenlopen voor een afspraak kan natuurlijk ook, wees welkom!

Voor lopende acties kunt u kijken op deze website, of op de Facebook pagina van JM!