De medisch pedicure kan naast alle voeten van gezonde personen, ook de voeten van personen met risicovoeten behandelen. Ik heb mijn tijdens mijn opleiding gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen aan risicovoeten. Risicovoeten zijn kwetsbare voeten bijvoorbeeld als gevolg van reuma, diabetes, vaataandoeningen, kanker, ouderdom en neurologische aandoeningen. Als jouw voeten vallen in de categorie risicovoeten, dan is een regelmatige behandeling belangrijk. De medisch pedicure werkt nauw samen met huisarts, verpleegkundige, podotherapeut, fysiotherapeut en orthopedisch schoenmaker.

In het geval van diabetische voetzorg, heeft JM Pedicure-Manicure-Welness samenwerkingsovereenkomsten met verschillende podotherapeuten in de omgeving van Rijssen. Samen kunnen wij optimale zorg en preventie voor mensen met diabetes leveren.

Alle medisch pedicures voldoen aan de strenge eisen en zijn vermeld in het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP). Voor zorgverzekeraars biedt registratie in het KRP garantie voor de kwaliteit van de geregistreerde pedicures. Om te kunnen blijven voldoen aan de eisen en voorwaarden word ik continu bijgeschoold. Uw voeten zijn bij JM Pedicure-Manicure-Welness in goede handen. Naast deze registratie bij het KRP ben ik ook lid van ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures.